game nieuws Log in

GAME

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze is een side-scroller platformer met de befaamde Donkey Kong in de hoofdrol. De game werd ontwikkeld door Retro Studios en uitgegeven door de Nintendo Switch en verscheen op 21 februari 2014 voor de Wii U. Op 4 mei 2018 kwam de game ook uit voor de Nintendo Switch.

Far Cry New Dawn

Far Cry New Dawn is een first-person shooter met open wereld ontwikkeld door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft. Het is het zevende deel van de Far Cry-franchise en een direct vervolg op Far Cry 5. De titel verscheen op 15 februari 2019 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dr. Mario World

Dr. Mario World is een aankomende mobiele puzzelgame ontwikkeld door Nintendo in samenwerking met Line Corporation en NHN Entertainment. Nintendo gaat de game zelf uitgeven. Een releasedatum is nog niet bekend, maar de titel moet ergens in de zomer van 2019 uitkomen voor Android en iOS.

Batman Arkham City

Batman: Arkham City is de sequel op het veelgeprezen Batman: Arkham Asylum. De game is opnieuw ontwikkeld door Rocksteady Studios en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment. De game is sinds 21 oktober 2011 te koop op de Xbox 360 en PlayStation 3 en verscheen daarna ook nog voor Windows, MacOS, Wii U, PlayStation 4 en Xbox One.

Batman Arkham Asylum

Batman: Arkham Asylum is het eerste deel in de geprezen Batman: Arkham-serie. De game is ontwikkeld door Rocksteady Studios en uitgegeven door Eidos Interactive samen met Warner Bros. Interactive Entertainment. De eerste editie van de game ligt sinds 28 augustus 2009 in de winkels voor de PlayStation 3 en Xbox 360, maar verscheen later ook nog op Windows, MacOS en in 2016 voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Blacksad: Under the Skin

Blacksad: Under the Skin is een avonturen-titel die op 26 september 2019 verschijnt. Voor de ontwikkeling van deze game sloegen Pendulo Studios en YS Interactive de handen in elkaar. De uitgave daarentegen lag in handen van uitgever Microids.

Carnival Games

Carnival Games is een partygame waarin spelers diverse spelletjes kunnen doen die ook op de kermis gespeeld kunnen worden. De game is ontwikkeld door Cat Daddy Games en uitgegeven door Global Star Software. De nieuwste versie van de game verscheen op 6 november 2018 voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bastion

Bastion is de eerste game van Supergiant Games, de studio die later ook met Transistor en Pyre kwam. De game verscheen origineel op 20 juli 2011 als een Xbox Live Arcade-titel, maar verscheen later ook nog voor Windows, Linux, MacOS, de Xbox One, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo Switch en op iOS.

Alice: Madness Returns

Alice: Madness Returns is een horror platformer ontwikkeld door Spicy Horse en uitgegeven door Electronic Arts. Het is de sequel op American McGee's Alice uit 2000 en verscheen op 16 juni 2011 voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

The Witcher 3: Wild Hunt

Toen The Witcher 3: Wild Hunt op 19 mei 2015 uitkwam op pc, PlayStation 4 en Xbox One, veranderde het roleplaying-genre voorgoed. De game is het laatste deel van CD Projekt Red's The Witcher-trilogie en sluit daarmee het verhaal van Geralt en de Witcher-personages af.

Metal Gear Survive

Metal Gear Survive is heel belangrijk voor Konami, dit is namelijk de eerste Metal Gear-game nadat Hideo Kojima vertrok bij het bedrijf. Op 22 februari 2018 verscheen de game voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Mafia III

De actie-avonturen en third person shootergame Mafia III verscheen op 7 oktober 2016 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De ontwikkelaar is Hangar 13 en 2K Games geeft de titel uit.

Hitman Definitive Edition

De stealth-titel Hitman: Definitive Edition is een bundel van alle zes de episodes van het eerste seizoen van Hitman. Zoals gewoonlijk ontwikkelde IO Interactive deze titel. Uitgever van dienst is deze keer Warner Bros Interactive Entertainment. De game lag op 17 mei 2018 in de schappen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.
Pagina 1 van 23123...10...Minst recente »