game nieuws Log in

GAME

Starlink: Battle for Atlas

Starlink: Battle for Atlas

Starlink: Battle for Atlas is een nieuwe IP uit de stallen van Ubisoft. De toys-to-life ruimtegame is ontwikkeld door Ubisoft Toronto en uitgegeven door Ubisoft. De game is sinds 16 oktober 2018 te koop voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Two Point Hospital

Two Point Hospital is de Rollercoaster Tycoon der ziekenhuizen die vanaf 30 augustus 2018 te spelen is op pc. De game is ontwikkeld door Two Point, een bedrijf dat in 2016 opgericht werd door ontwikkelaars die aan Theme Hospital hebben gewerkt. In 2018 brachten zij samen met uitgeverij Sega deze game uit, de spirituele opvolger van Theme Hospital.

Sid Meier’s Pirates

Sid Meier's Pirates werd voor het eerst uitgebracht in 1987, door MicroProse. Het is geen verassing dat deze game is ontwikkeld door Sid Meier, hij was namelijk ook betrokken bij de remake die uitkwam in 2004. Deze werd uitgegeven door Atari en recentelijk door 2K Games.

Strange Brigade

Strange Brigade kwam op 28 augustus 2018 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game is ontwikkeld door Rebellion Developments en wordt door de ontwikkelaar zelf uitgegeven.

Dragon Ball Project Z

Dragon Ball Project Z is een aankomende actie RPG ontwikkeld door CyberConnect 2 en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. Een releasedatum is nog niet bekend, maar de titel moet nog in 2019 verschijnen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dead or Alive 6

Dead or Alive 6 is een fighting game ontwikkeld door Team Ninja en uitgegeven door Koei Tecmo. Het is het negentiende deel van de franchise en een vervolg op Dead or Alive 5. De game staat gepland voor 1 maart 2019 en verschijnt dan voorp de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Death Stranding

Death Stranding is de aankomende game van Kojima Productions en wordt omgeven door flink wat mysterie. Er is maar weinig informatie bekend over de game en elk stukje info dat geboden wordt, roept slechts meer vragen op. Death Stranding moet een actiegame worden dat zich afspeelt in een open wereld. Sony Interactive Entertainment geeft de game uit en deze komt op een nog onbekende datum exclusief uit voor de PlayStation 4.

Hey! Pikmin

Hey! Pikmin is een actiegame voor de 3DS, ontwikkeld door Arzest en uitgegeven door Nintendo. De game is sinds 28 juli 2017 te koop voor de Nintendo 3DS.

Space Hulk: Tactics

De turn-based strategietitel Space Hulk: Tactics is gebaseerd op het gelijknamig bordspel. Ontwikkelaar Cyanide Games en uitgever Focus Home Interactive maakten van dit bordspel een volwaardige game. Deze verscheen op 9 oktober 2018 voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Tales of Berseria

Tales of Berseria is het meest recente deel in de langlopende Tales-serie. De game is ontwikkeld door Bandai Namco Studios en wordt uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. De game is sinds 27 januari 2017 te koop voor de PlayStation 4 en pc.

Tokyo Mirage Sessions #FE

Tokyo Mirage Sessions #FE is een RPG ontwikkeld door Atlus en uitgegeven door Nintendo. De game is gebaseerd op twee game-series van de hand van de bedrijven namelijk de Shin Megami Tensei-franchise en de Fire Emblem-franchise. De titel kwam op 24 juni 2016 uit voor de Wii U.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch is een role playing-game ontwikkeld door Level-5 en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. De game kwam op 1 februari 2013 uit voor de PlayStation 3.

Dead by Daylight

De actie-horrorgame Dead by Daylight is van ontwikkelaar Behaviour Interactive en uitgever Starbreeze Studios. Het project van beide bedrijven zag op 14 juni 2016 het levenslicht voor pc. Iets meer dan een jaar later, op 23 juni 2017, verscheen de game ook voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dit in de vorm van een Special Edition. Deze speciale editie bevat alle reeds verschenen uitbreidingen.

Blood & Truth (VR)

Blood & Truth is een virtual reality shooter voor de PlayStation 4. De game wordt ontwikkeld door Sony Network Entertainment London Studios en uitgegeven door Sony Network Entertainment. Een releasedatum voor de game is nog niet bekend.
Pagina 1 van 19123...10...Minst recente »