game nieuws Log in

GAME

Psychonauts 2

Psychonauts 2

Psychonauts 2 is een actie-avonturenplatformer en een vervolg op het origineel dat in 2005 verscheen. De game wordt ontwikkeld door Double Fine Productions en uitgegeven door Starbreeze Studios. De titel moet ergens in 2019 verschijnen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Fear the Wolves

De actie-avonturengame Fear the Wolves is van ontwikkelaar Vostok Games en uitgever Focus Home Interactive. Omdat er nog veel problemen met de titel zijn, dook deze titel op 28 augustus 2018 in de vroegtijdige toegang op Steam(pc). Als de titel volledig klaar is, verschijnt deze op pc, PS4 en Xbox One. Dit op een nog onbekende datum.

Kingdom Come: Deliverance

Op 13 februari 2018 kwam Kingdom Come: Deliverance uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Warhorse Studios ontwierp de game terwijl Deep Silver het uitbracht. Deze RPG vindt plaats in het middeleeuwse koninkrijk Bohemen, dat van 1198 tot 1806 een onderdeel van het Roomse Rijk uitmaakte. Om deze reden wilde de ontwikkelaar dan ook dat de game historisch accuraat en realistisch werd.

Nioh 2

Nioh 2 is een aankomende action-role-playinggame en de sequel op het Souls-achtige eerste deel. Ook het tweede deel wordt ontwikkeld door Team Ninja en uitgegeven door Koei Tecmo. De game heeft nog geen geplande releasedatum.

New Super Mario Bros. U

New Super Mario Bros. U is een 2D-sidescroller platformer met Mario en zijn vrienden in de hoofdrol. De game is ontwikkeld door Nintendo EAD en uitgegeven door Nintendo. De titel kwam in eerste instantie op 18 november 2012 exclusief uit voor de Wii U. De game is in januari 2019 echter ook voor Nintendo Switch verschenen in de vorm van New Super Mario Bros. U Deluxe.

Hitman: Blood Money

De stealth-titel Hitman: Blood Money is het vierde deel in de Hitman-franchise. De game werd ontwikkeld door IO Interactive en uitgegeven door Eidos Interactive. De game verscheen op 26 mei 2006 voor PlayStation 2, Xbox 360 en pc.

Lost Sphear

Lost Sphear is een JRPG ontwikkeld door Tokyo RPG Factory en uitgegeven door Square Enix. De game is de spirituele opvolger van het eerder verschenen I Am Setsuna. De game is sinds 23 januari 2018 beschikbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc.

S.O.N

S.O.N is een horror- en survivalgame ontwikkeld en uitgegeven door RedG Studios. De game verschijnt op 11 december 2018 exclusief voor de PlayStation 4.

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

In 2006 maakten we voor het eerst kennis met Ace Attorney op de Game Boy Advance en in de jaren erna verschenen er meerdere titels voor de handhelds van Nintendo. Capcom besloot de eerste drie delen in de reeks naar het grote scherm te brengen en komt met de Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Een releasedatum hiervoor is echter nog niet bekend.

Rollercoaster Tycoon Adventures

Ontwikkelaar Nvizzio Creations en uitgevers Bigben Interactive en Atari Inc. brengen de legendarische pretpark-simulatiereeks Rollercoaster Tycoon naar de Nintendo Switch. Deze Switch-versie heet Rollercoaster Tycoon Adventures en verschijnt op 29 november 2018.

Lucius 3

Lucius 3 is een survival-horrorgame ontwikkeld en uitgegeven door Shiver Games. De game verscheen op 13 december 2018 exclusief voor de pc.

Lucius 2

Lucius 2 is een survival-horrorgame ontwikkeld en uitgegeven door Shiver Games. De game kwam op 13 februari 2015 exclusief uit voor de pc.

Lucius

Lucius is een survival-horrorgame ontwikkeld en uitgegeven door Shiver Games. De game kwam op 26 oktober 2012 exclusief uit voor de pc.

Pikmin 3

Pikmin 3 is een real-time strategygame ontwikkeld door Nintendo Entertainment Analysis & Development en uitgegeven door Nintendo. Het is, zoals de titel al zegt, het derde deel binnen de franchise en een sequel van het tweede deel dat in 2004 uitkwam. Pikmin 3 kwam op 26 juli 2013 uit voor de Wii U.
Pagina 1 van 17123...10...Minst recente »