game nieuws Log in

Archief: Post Facto #80


Post Facto #80

Deze week was het begin van 2019 en de redactie van Pixel Vault wil jou een gelukkig en een veilig 2019 toewensen. Ondanks dat we vorige week onze welverdiende rustweek hadden, hebben we niet stilgezeten. De kerstdagen zijn immers altijd een drukke periode vol met sociale aangelegenheden en we hopen ook altijd op wat extra rust om een aantal uur ongegeneerd te gamen. Laten we aan onze crewleden vragen hoe zij de feestdagen hebben doorgebracht.

Lego DC Super Villains

Lego: DC Super Villains is de nieuwste game binnen de Lego-franchise. De game doet zoals de titel benoemt de wereld van DC aan. De game wordt ontwikkeld door Traveller's Tales en uitgegeven door Warner Bros. en verschijnt op 19 oktober 2018 voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Lego DC Super-Villains

Ondanks dat we al aardig wat Lego-games om onze oren hebben gekregen weet TT Games ons telkens wel te verrassen met iets nieuws. Na een legio aan superheldengames is het nu de beurt aan de slechteriken. Van de Joker tot Darkseid, alles wordt van zolder gehaald. Is dit echter genoeg om een hele game mee te vullen? Jermaine zocht het voor jullie uit.…

  • Geplaatst in Review
  • 0