game nieuws Log in

Anthem | Pixel Vault

Tijdens de persconferentie van EA op de E3 onthulde BioWare haar nieuwe IP: Anthem. De ontwikkelaar toonde een teaser van de game, maar veel informatie is daar nog niet uit op te maken. Vermoedelijk gaat het hier om het project dat eerder onder codenaam Dylan bekendstond. Tijdens de persconferentie van Microsoft vanavond belooft BioWare meer informatie te geven over de game.

De trailer toont een dystopische samenleving die middels een muur wordt beschermd tegen de buitenwereld. Verder legt de trailer de nadruk op keuzes: buiten de muur moet je leven met je gemaakte keuzes of sterven terwijl je probeert ze te veranderen. Het maken van lastige keuzes is in het verleden altijd een belangrijk onderdeel geweest van BioWare-games. Het is daarom interessant om te zien welke rol keuzes precies in Anthem gaan spelen.

Behalve de teaser hebben we op dit moment nog erg weinig informatie over Anthem. Het lijkt hier echter te gaan om de game die voorheen bekend stond onder de codenaam Dylan. Volgens de berichten wordt dit een action-adventure game die gebouwd is rond een live service. De teaser belooft ons tijdens de Microsoft persconferentie een “full gameplay reveal”. Vanavond weten we hopelijk al een stuk meer over Anthem.Meer weten:

Lees hier al het Anthem nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *