Cultuurtips van de redactie

By 22 oktober 2020Dossier

Dossier

Cultuurtips van de redactie

Zit je verlegen om iets nieuws?

Doelloos door Netflix scrollen is zonde van de tijd, maar het gebeurt ons allemaal. Wat wil je nu eigenlijk zien? Voor dat probleem hebben wij voortaan een oplossing: hieronder kun je alle aanraders van onze redactieleden vinden, zodat jij vol enthousiasme aan iets nieuws kunt beginnen.

Dat geldt overigens niet alleen voor Netflix, hoor. Ook voor de boekenkast én de oude vertrouwde platenspeler kun je op deze pagina lekker veel tips vinden. Elke maand plukken we er een aantal uit als tips van de maand. Zo zit jij nooit meer zonder content en kunnen wij ons hart luchten over onze favoriete films, series, boeken, podcasts, albums…

Veel plezier!

Leestip van de maand: World of Warcraft: Shadows Rising

Shadows Rising cover

Net als bij de vorige uitbreiding Battle for Azeroth heeft Blizzard een boek uitgebracht om het verhaal Shadowlands in te leiden. Auteur Madeleine Roux geeft diepgang aan zowel bekende als nieuwe personages aan beide kanten van deze fantasie-oorlog. Een betere voorbereiding op World of Warcraft: Shadowlands kun je je niet wensen. Dit boek wordt je aangeraden door Robert.

> Lees er hier alles over

Kijktip van de maand: Enola Holmes

Als je zin hebt in een fijn avondje vermaak met een filosofisch randje, zit je helemaal goed met Enola Holmes. Het is een heerlijke film met een gezonde dosis humor, maar het weet ook een maatschappelijk onderwerp uit die tijd aan te stippen. Onder andere Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Helena Bonham-Carter en Sam Claflin vervullen mooie rollen. Deze film wordt je aangeraden door Rebecca.

> Lees er hier alles over

Luistertip van de maand: PVRIS - Use Me

Alternative, pop noir

Met Use Me laat PVRIS voor de derde keer op rij zien dat ze van alle markten thuis zijn, zonder de eigen stijl te verliezen. In zowel de muziek als de songteksten kun je lekker veel diepgang vinden, maar ook op het eerste gehoor is Use Me een toegankelijk album. Deze plaat wordt je aangeraden door Maxime.

> Lees er hier alles over

Hieronder vind je alle tips van de redactie: