Zoek en gij zult vinden.

Vul je zoekterm in en druk op enter om te zoeken

Deze bioscoopfilms verschijnen in maart 2020

Alles op een rijtje

De eerste twee maanden van het jaar zitten erop en gelukkig voelde februari een stuk minder zwaar dan januari, omdat het weer eerder licht wordt. Maart belooft ons hier en daar zelfs van een zonnetje te voorzien, maar dat betekent niet dat naar de bioscoop gaan uitgesloten is. Ook in de komende maand verschijnen er een aantal toffe films, die we hieronder voor je op een rijtje zetten.

Guns Akimbo | 5 maart

YouTube video

Daniel Radcliffe mag de rol van Miles aannemen in de film Guns Akimbo. Miles is een game-ontwikkelaar en tevens een behoorlijke nerd. Hij houdt ervan om het internet door middel van heftige comments wat op te schudden. Wanneer hij dat per ongeluk op een website doet die illegale gevechten filmt en uitzendt, laat de maker hem deelnemen aan het plezier: Miles wordt wakker met pistolen die vastgemaakt zijn aan zijn armen en krijgt de naam te horen van zijn eerste rivaal. Veel succes.

Bloodshot | 12 maart

YouTube video

In de film Bloodshot maken we opnieuw kennis met een superheld met dezelfde naam. Vin Diesel neemt deze rol op zijn rekening. Het is bedoeld als eerste titel in een reeks van films, die allen gebaseerd zijn op de comics van Valiant Comics. Nadat hij en zijn vrouw vermoord worden, brengt een groep onderzoekers hem weer tot leven. Hij wordt getraind om een supersoldaat te worden, maar langzaam komen de herinneringen aan zijn moordenaar terug. Hij heeft nog een appeltje met hem te schillen.

Mulan | 26 maart

YouTube video

Disney zit allesbehalve stil als het gaat om live-actionfilms en deze maand staat in het teken van Mulan. De jonge vrouw leeft in China, ten tijde van de oorlog tegen de Hunnen. In die oorlog verkondigt de keizer dat elk huishouden een man beschikbaar moet stellen voor het leger. Gezien haar vader de enige man is en hij verzwakt is door oude oorlogswonden, doet Mulan zich voor als man en neemt zij zijn plaats in tijdens de oorlog. Langzaam ontpopt ze zich tot een krijger die op een trotse manier het land kan dienen.

Ook verschijnen de volgende titels:

4 maart: Onward
5 maart: The Invisible Man
5 maart: Sibel
5 maart: Mrs Lowry & Son
5 maart: My Rembrandt
5 maart: Drama Girl
12 maart: True History of the Kelly Gang
12 maart: Queen & Slim
12 maart: My Spy
12 maart: Greta
12 maart: One Piece: Stampede
12 maart: Hope Gap
12 maart: Woman
12 maart: Superintelligence
12 maart: Porcelain
19 maart: A Quiet Place Part 2
19 maart: Ema
19 maart: The Truth
19 maart: Escape from Pretoria
19 maart: The Kingmaker
19 maart: Farewell Paradise
26 maart: A Million Little Pieces
26 maart: Downhill

Laat je stem horen

Schrijf je reactie