game nieuws Log in

Geeks van de Lage Landen opgelet! Game je even graag met bordspellen aan een tafel als met een controller op een scherm? Ben je misschien een wandelende Marvel-encyclopedie of weet je de waarde van een Pokémonkaart op de euro nauwkeurig te schatten? Dan ben je met een beetje schrijftalent bij ons op de goede plek.

Wij zoeken namelijk een

redacteur cultuur

Pixel Vault is een plek waar alles wat met geek lifestyle te maken heeft samenkomt. Geeks zijn lang niet meer alleen maar gamers, het zijn ook de bingewatchers, dungeon masters en cosplayers. Dagelijks brengen we hen het belangrijkste nieuws over games, gear en cultuur. We schrijven diepgaande recensies van de laatste games en films en we maken mooie achtergronden die zorgen voor de nodige context.

Redacteur cultuur zijn betekent dat je in jouw niche op de hoogte blijft van het laatste nieuws en zorg je dat onze lezers via Pixel Vault nieuwe series, boeken, comics of toffe, geeky evenementen kunnen ontdekken. Of het nu boeken, films, series of muziek is: jij bent er razend enthousiast over en wil dit enthousiasme graag delen met onze lezers.

Wij bieden je daarbij uiteraard goede begeleiding vanuit onze journalistieke principes. We zorgen dat je goede feedback krijgt op je schrijven. Daarnaast sturen we je graag op pad naar een vroege voorstelling van een nieuwe Marvel-film en mag je de beursvloer van Comic Con op met een perskaart (of je daarbij in cosplay gaat, mag je zelf weten).

We hadden hier graag een leuk salaris of uurtarief neergezet voor je verdiensten, maar daar zijn we nog te klein voor. Daarom moeten we elkaar helpen om samen beter te worden en kunnen we samen uitgroeien tot een toonaangevend geekplatform in Nederland en België. Je krijgt de kans om samen met ons mee te groeien en met ons mee te denken over waar we heen gaan met Pixel Vault tijdens redactievergaderingen en in onze Discord crewserver.

De crew bestaat uit een hechte groep geeks die niets liever doet dan de hele dag schrijven en praten over superhelden, gekke gadgets en retrogames. We mogen ook graag samen een biertje drinken, een potje gamen en we gaan een paar keer per jaar samen de hort op naar een arcadehal of andere lekker geeky plek.

Ben je geïnteresseerd? Of wil je gewoon graag wat meer weten? Stuur dan een mailtje naar crew@pixelvault.nl