game nieuws Log in

Gezocht: Eindredacteur | Pixel Vault

 

Geeks van de Lage Landen opgelet! Vind je het heerlijk om de grammatica en spelling van anderen te verbeteren en zou je daar graag meer mee willen doen dan alleen je vrienden irriteren? Dan hebben wij de perfecte uitlaatklep voor jou!

Pixel Vault zoekt namelijk een:

vrijwillige eindredacteur

Pixel Vault is een plek waar alles wat met geek lifestyle te maken heeft samenkomt. Dagelijks brengen we het belangrijkste nieuws over games, gear en cultuur. We schrijven diepgaande recensies van de laatste games en films en we maken mooie achtergronden die zorgen voor de nodige context. Dit alles moet natuurlijk wel in correct Nederlands en volgens ons stijlboek.

De eindredactie zorgt ervoor dat dit gebeurt. Van onze berichten op sociale media tot aan lange achtergronden over het alsmaar uitdijende Marvel-universum of over de nieuwste battle royale-game. Wat het onderwerp ook is: de eindredactie zorgt ervoor dat al onze teksten aan de hoogste eisen voldoen.

Wij bieden je daarbij uiteraard goede begeleiding vanuit onze journalistieke principes. We zorgen dat je goed feedback leert geven zodat je jouw passie en kennis van taal goed kunt overbrengen op onze redacteuren. Daarnaast is er alle ruimte om zelf artikelen te schrijven, waarin je al je creativiteit kwijt kunt.

We hadden hier graag een leuk salaris of uurtarief neergezet voor je verdiensten, maar daar zijn we nog te klein voor. Daarom moeten we elkaar helpen om samen beter te worden en kunnen we samen uitgroeien tot een toonaangevend geekplatform in Nederland en Belgi├ź. Je krijgt de kans om samen met ons mee te groeien en met ons mee te denken over waar we heen gaan met Pixel Vault tijdens redactievergaderingen en in onze Discord crewserver.

De crew bestaat uit een hechte groep geeks die niets liever doet dan de hele dag schrijven en praten over superhelden, gekke gadgets en retrogames. We mogen ook graag samen een biertje drinken, een potje gamen en we gaan een paar keer per jaar samen de hort op naar een arcadehal of andere lekker geeky plek.

Ben je geïnteresseerd? Of wil je gewoon graag wat meer weten? Stuur dan een mailtje naar crew@pixelvault.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *