game nieuws Log in

Ben jij de versterking waar wij naar op zoek zijn?

Bij Pixel Vault staan we altijd open voor nieuw talent. Ken jij ieder geheim van A Link to the Past uit je hoofd of doe je niets liever dan pc’s uit elkaar halen en dan weer in elkaar knutselen? Beheers jij daarnaast ook nog eens de Nederlandse taal? Dan biedt Pixel Vault jou de ideale plek om je geekness kwijt te kunnen. Omdat we een beginnende website zijn, zijn alle functies momenteel vrijwillig.

Momenteel hebben we de volgende rollen open staan:

Redacteur – gaming

Heb jij een passie voor games en zet je deze graag op papier? Ben je een nieuwsgierige, maar kritische gamer die graag zijn / haar kennis deelt? Of zoek je een podium om jouw scherpe mening te verkondigen over alles wat met games te maken heeft? Dan is dit wat voor jou.

» Meer informatie

Redacteur – gear

Is het overclocken van een CPU net zo makkelijk voor je als het plakken van een band? Ben je al helemaal thuis in VR? Of weet je precies het bereik van iedere NERF-gun? En kun je eenen en nullen aardig vertalen naar een leuk verhaal op papier? Dan zijn we op zoek naar jou.

» Meer informatie

Redacteur – cultuur

Ken jij iedere Marvel-held bij voor- en achternaam, ben je in je vrije tijd een dungeon master of kun je niet wachten op de nieuwe Star Wars? Dan is Pixel Vault op zoek naar jou.

» Meer informatie

Eindredacteur

Ben jij de generaal van de grammatica, de baas van het groene boekje en heb je ook nog eens een passie voor gamen? Dan is Pixel Vault op zoek naar jou, want onze eindredactie heeft versterking nodig. Lees hier hoe je ons kunt helpen.

» Meer informatie

Gamebox redacteur

Ken jij iedere releasedatum uit je hoofd? Iedere ontwikkelaar en uitgever bij naam? Dan zijn we op zoek naar jou, want onze gamebox is op zoek naar een nieuw baasje. Lees hier wat we van je verwachten en hoe je kunt solliciteren.

» Meer informatie

Iets heel anders?

Ben je ergens ontzettend goed in en weet je zeker dat jij het Pixel Vault-team op een andere manier kunt versterken? Ook dan zijn we benieuwd: stuur ons een mailtje waarom jij geweldig goed binnen ons team past.

» Mailen naar werken@pixelvault.nl