game nieuws Log in

Heb je vragen over Pixel Vault, of toevallig iets gezien wat niet klopt? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ook als je graag zaken met ons wilt doen, is het altijd handig om even contact te zoeken. Hieronder zie je wie je het beste kunt benaderen voor al je vragen en opmerkingen. Wil je graag aan de slag gaan als (eind)redacteur binnen Pixel Vault, of heb je een andere toffe positie op het oog? Bekijk dan vooral even onze vacaturepagina.

Redactie & content

Een fout gespot in die ene toffe review or dat belangrijke nieuwtje? Dat kan natuurlijk gebeuren, ook onze eindredactie zijn nog altijd mensen. Desondanks willen we onze content altijd beter maken. Laat het dan ook vooral even weten door contact op te nemen met onze hoofdredactie.

» Mailen mag naar hoofdredactie@pixelvault.nl

Gamebox

Mist er een game in onze gamingdatabase, de Gamebox? Of iets gezien wat niet helemaal klopt? Laat het dan zeker even weten aan ons Gamebox-team, dan zorgen wij dat het wordt bijgewerkt.

» Stuur een mailtje naar gamebox@pixelvault.nl

Adverteren

Je hebt een product dat helemaal aansluit bij onze lezers en wilt dat graag kenbaar maken aan de wereld? Dan kun je natuurlijk ook adverteren op Pixel Vault. Neem contact op met ons advertising-team, dan nemen we de mogelijkheden met je door.

» Mail ons op adverteren@pixelvault.nl

Eindredacteur

Wil je nog wat anders kwijt? Moet je ons echt wat vertellen, of wil je graag kwijt dat je van een artikel hebt genoten? Ook dat kan altijd: stuur ons een mailtje, dan printen we hem uit en hangen we hem op aan de muur!

» Je kunt ons bereiken via info@pixelvault.nl