game nieuws Log in

Natuurlijk kan het zo zijn dat je vragen hebt na het lezen van onze artikelen. Dingen zijn je niet duidelijk, of je hebt een fout gezien. Geen probleem: stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk weer contact met je op. Dat kan op Twitter via @PXLVLT, via onze Facebook-pagina of via de mail, met een van de volgende personen:

Hoofdredactie

Voor al je opmerkingen over artikelen, of vragen rondom redactionele procedures, neem je contact op met Robert Zomers, hoofdredacteur via robert.zomers@pixelvault.nl.

PR

Wil je dat we met een game aan de slag gaan, of wil je ons uitnodigen voor een event? Neem dan contact op met Kevin Rombouts, uitgever via kevin.rombouts@pixelvault.nl.

Redactie

Heb je een persbericht over een nieuwe game, nieuwe hardware of andere game-gerelateerde producten? Stuur dan je persbericht naar onze redactie via redactie@pixelvault.nl.

Marketing

Zie je het wel zitten om op Pixel Vault te adverteren? Ook dat kan gewoon. Daarvoor neem je contact op met Michiel Agterberg, business developer via michiel.agterberg@pixelvault.nl.

Ben je op zoek naar onze vacatures? Die check je hier, voor bijvoorbeeld Redacteur – gaming of Redacteur – gear.