Log in

Natuurlijk kan het zo zijn dat je vragen hebt na het lezen van onze artikelen. Dingen zijn je niet duidelijk, of je hebt een fout gezien. Geen probleem: stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk weer contact met je op. Dat kan op Twitter via @PXLVLT, via onze Facebook-pagina of via de mail, met een van de volgende personen:

Hoofdredactie

Voor al je opmerkingen over artikelen, of vragen rondom redactionele procedures, neem je contact op met Robert Zomers, hoofdredacteur via robert.zomers@pixelvault.nl.

PR

Wil je dat we met een game aan de slag gaan, of wil je ons uitnodigen voor een event? Neem dan contact op met Kevin Rombouts, uitgever via kevin.rombouts@pixelvault.nl.

Redactie

Heb je een persbericht over een nieuwe game, nieuwe hardware of andere game-gerelateerde producten? Stuur dan je persbericht naar onze redactie via redactie@pixelvault.nl.

Marketing

Zie je het wel zitten om op Pixel Vault te adverteren? Ook dat kan gewoon. Daarvoor neem je contact op met Michiel Agterberg, business developer via michiel.agterberg@pixelvault.nl.

Ben je op zoek naar onze vacatures? Die check je hier, voor bijvoorbeeld Redacteur – gaming of Redacteur – gear.