PlayStation Plus-games voor maart bekendgemaakt

By 20 januari 2020Geen categorie

Archief

2 min.

PlayStation Plus-games voor maart bekendgemaakt

Elke maand kunnen we weer aan de slag met een aantal gratis titels op de PlayStation. Deze keer kunnen we aan de slag met onder andere Tearaway Unfolded. Voor de PlayStation Vita wordt onder anderen Severed vrijgegeven.

Als je een PlayStation Plus-abonnement hebt, zijn er aan het begin van de maand een aantal games die gratis te downloaden zijn. Deze maand zijn dat Disc Jam (PS4), Tearaway Unfolded (PS4), Under Night: In-Birth (PS3), Earth Defense Force 2025 (PS3), Lumo (PS Vita en Crossbuy op PS4) en Severed (PS Vita). Wees er weer snel bij, want aan het eind van de maand verdwijnen ze weer.

Disc Jam

Iedereen kent de air hockey-tafels in gamehallen wel. In Disc Jam wordt air hockey gecombineerd met frisbee gooien. Een snelle sport die je met meerdere spelers kunt spelen. Gebruik verschillende karakters om zo achter jouw speelstijl te komen en versla je tegenstanders in de 2v2-modus of 1v1-modus.

Tearaway Unfolded

In Tearaway Unfolded neem je de rol aan van boodschapper Atoi. In een papieren wereld moet jij op een creatieve manier platformen en andere objecten ontwerpen en gebruiken. Deze platformer is van de makers van LittleBigPlanet.

Lumo

In Lumo ben je een kleine tovenaar met een te grote hoed die zich door allerlei kamertjes moet zien te puzzelen. Elke kamer is verbonden met deurtjes waar je soms alleen kunt komen door over platformen te springen of een object moet verplaatsen. Met meer dan 500 kamertjes ben je wel even bezig.

Under Night In-Birth Exe:Late

Voor de vechtbazen onder ons is er deze maand Under Night In-Birth Exe:Late. Deze 2D-vechtgame laat je kiezen uit allerlei karakters om je vijand mee knock-out te slaan. Grafisch gezien lijkt deze game uit een stripboek te komen, wat de overdreven aanvallen nog beter accentueert.

Earth Defense Force 2025

In deze over de top third-person shooter moet je een buitenaards ras die de wereld wil overnemen, proberen tegen te houden. Deze buitenaardse wezens zijn er in allerlei soorten en maten, waaronder insecten en robots. De gameplay is simpel, schiet alle vijanden dood en ga naar het volgende level.

Severed

In deze dungeon crawler met rpg-elementen kunnen PS Vita-bezitters in de maand maart hun tanden zetten. In Severed speel je als Sasha die haar familie kwijt is. Door een aanval van monsters is ze haar arm kwijt geraakt en buiten bewustzijn geraakt. Als ze wat later wakker wordt, vindt ze een zwaard en gaat ze op zoek naar haar familie.

Op 7 maart zijn de nieuwe PlayStation Plus-games te downloaden. Dus zorg ervoor dat je de games van februari nog binnenhaalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres word niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *