PlayStation Plus-games voor de maand september bekendgemaakt

By 20 januari 2020Geen categorie

Archief

2 min.

PlayStation Plus-games voor de maand september bekendgemaakt

Het is alweer september en dat betekent dat de games die gratis zijn voor PlayStation Plus bekend zijn gemaakt. Mensen die beschikken over PS Plus kunnen de volgende games gratis downloaden en spelen.Zoals elke maand is het weer tijd voor de nieuw aangekondigde PS Plus-games. Vanaf 1 augustus kunnen gamers die PS Plus hebben de volgende games gratis downloaden en spelen. Er komen vier games beschikbaar voor de PlayStation 4, twee games voor de PlayStation 3, twee games voor de PlayStation Vita en tot slot nog een PS VR-game.

Infamous: Second Son (PS4)

In Infamous: Second Son kun je als het personage Delsin Rowe de wereld flink op stelten zetten met je superkrachten. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om krachten te absorberen en deze om te zetten tot aanvallen.

Child of Light (PS4)

Child of Light is een platform RPG waarin je als Aurora door het mysterieuze Lemuria reist. Jij hebt de taak om de gestolen zon, maan en sterren terug te krijgen van de kwaadaardige Black Queen.

Rigs: Mechanised Combat League (PS VR)

Spelers nemen de rol aan van Rigs, grote robots die in de toekomst worden gebruikt voor allerlei professionele sporten. In een opera arena in Rio de Janeiro en Dubai kunnen spelers het tegen elkaar opnemen.

That’s You (PS4)

Met That’s You kom je erachter wie van je vrienden of familie jou echt kent. Deze game speel je met z’n allen op de bank met een app op je mobiele telefoon. De kennis van je bankgenoten wordt door vragen op de proef gesteld en er zijn tal van andere minigames die perfect zijn voor een avondje socializen.

Truck Racer (PS3)

In Truck Racer race je met tientonners tegen elkaar in een kampioenschap, tijduitdaging, eliminatie of gewoon een korte race. Schakel je vijanden uit en pas je voertuig aan om nog beter te worden.

Handball 2016 (PS3)

Wat FIFA voor voetballiefhebbers is, is Handball 2016 voor handballiefhebbers. In deze handbalgame kun je het opnemen tegen vrienden in local multiplayer en echte handbalmanoeuvres gebruiken.

We Are Doomed (PS Vita & PS4)

We are Doomed is een klassieke arcadegame waarin je met allebei de analoge sticks kunt schieten om je vijanden zo snel mogelijk uit te schakelen. Er is geen verhaal of tutorial, want je wordt direct in de actie gestort

Hatoful Boyfriend (PS4 & PS Vita)

Deze aparte game laat je als enige mens deelnemen aan het schoolprogramma aan St. PigeoNation’s Institute, een school voor getalenteerde duiven. In deze dating sim game kun je een poging wagen om je vogel op het witte paard te vinden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres word niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *