Nieuwe gameplay-beelden The Last Guardian onthuld

By 20 januari 2020Geen categorie

Archief

< 1 min.

Nieuwe gameplay-beelden The Last Guardian onthuld

Op het YouTube-kanaal van PlayStation Japan zijn nieuwe beelden onthuld voor de aankomende game The Last Guardian. De video duurt in totaal 9 minuten en bevat nog niet eerder vertoond materiaal.

Het wachten op The Last Guardian is bijna ten einde. Fans wachten al zeven jaar op de release van de game en over twee weken is het dan eindelijk zover. Al eerder zagen we diverse gameplay-beelden en vandaag verscheen er een nieuwe video op het YouTube-kanaal van PlayStation Japan. Duidelijk wordt dat het negen minuten aan nieuwe beelden bevat maar de ontwikkelaar geeft ook aan dat delen van deze beelden door sommigen als spoiler opgevat kunnen worden. Wanneer je dus liever niks wil weten vooraf kun je de bovenstaande video beter niet bekijken.

The Last Guardian is het spirituele vervolg op de games Ico en Shadow of the Colossus en werd onthuld in 2009. Na een periode waarin er niks over bekendgemaakt werd verscheen de ontwikkelaar vorig jaar op de E3 met goed nieuws over de game. Na nogmaals uitstel is het over een kleine twee weken dan eindelijk zover. The Last Guardian komt uit op 6 december voor de PlayStation 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres word niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *