Het toetsenbord voor PUBG spelers

By 20 januari 2020Geen categorie

Archief

< 1 min.

Het toetsenbord voor PUBG spelers

PlayerUnknown’s Battlegrounds spelers opgelet! Er is daadwerkelijk een speciaal PUBG toetsenbord te koop die je kunt gebruiken in de strijd om te winnen.

Het Chinese bedrijf Varmilo staat erom bekend dat het goede toetsenborden maakt en is niet bang om een vreemd design uit te brengen. Van de VA108M- en VA87M-modellen zijn dan nu ook daadwerkelijk onofficiƫle PUBG versies van het toetsenbord gemaakt.

Het toetesenbord heeft een spatiebalk waarop ‘Winner Winner Chicken Dinner!’ staat geschreven, maar dat garandeert je niet automatisch de winst. Het is slechts een aandenken naar eerdere overwinningen of het doel waar je naar streeft.

PUBG toetsenbord 
 Pixel Vault

Het toetsenbord heeft een combinatie van zwart, wit en gouden toetsen. De toetsen zijn overigens uitgerust met de iconen van in-game opties waardoor je nog gemakkelijker kunt schakelen tussen wapens en andere functies. De omhulling van het toetsenbord is afgewerkt met een zwart houten materiaal.

The Chicken Dinner toetsenborden zijn te koop voor ongeveer 107 euro en 122 euro te koop. Dit is de omgerekende prijs vanuit dollars natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres word niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *