De Führer ook weer doelwit in Sniper Elite 4

By 20 januari 2020Geen categorie

Archief

< 1 min.

De Führer ook weer doelwit in Sniper Elite 4

Sniper Elite speelt zich al sinds het eerste deel af in de Tweede Wereldoorlog en draait voornamelijk om het van een afstand neerschieten van nazi’s. Het absolute top-target is natuurlijk de nazi-leider Adolf Hitler zelf en in een trailer kondigt Rebellion aan dat de Führer ook in Sniper Elite 4 in een missie zit. 

Sniper Elite schuwt een beetje alternatieve historie niet en had Hitler al eerder als doelwit in deel 2 en 3 in de game. Het neer sniperen van Adolf kan ook weer in deel 4, wat zich in Italië afspeelt. In de trailer is een missie te zien op een soort geheime basis met onderzeeërs en ander geheimzinnig wapentuig. Reden van het bezoek aan de basis is de komst van Hitler die de boel daar aan het inspecteren is.

In Sniper Elite is het vaak mogelijk vijanden op verschillende manieren uit te schakelen en naar verwachting is dat ook in deze nieuwe missie zo. Daarbij is het niet alleen belangrijk om met scherp te schieten, maar ook om op een slimme manier het level te doorkruisen en niet ontdekt te worden.

Sniper Elite 4 komt op 14 februari 2017 uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De missie met Hitler zit gratis bij de game als je deze pre-ordered.

Geef een reactie

Het e-mailadres word niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *