game nieuws Log in

Je hebt ze misschien al eens voorbij zien komen op Pixel Vault: advertenties. Wij moeten immers ook gewoon de lichten aan houden en de rekeningen aan het einde van de maand betalen. Advertenties kom je in verschillende vormen tegen op Pixel Vault:

  • Banners
    Je kent ze natuurlijk wel, de gebruikelijke banners die je aan de rand van de website ziet staan en heel soms ook nog onder een artikel. Het principe is heel simpel: jij klikt op de banner en wij krijgen een klein bedrag. Veel is het niet, maar alle beetjes helpen.
  • Affiliate links
    Onder veel van onze artikelen zie je standaard een blokje staan met info over de game. Wanneer ligt de game in de winkel, voor welke platformen en door wie is het ontwikkeld. Maar ook plekken waar je de game kan kopen en dit zijn zogeheten Affiliate Links. Links naar verschillende webwinkels die ons betalen als jij via zo’n linkje een nieuwe game, controller of console koopt!
  • Advertorials
    In bijzondere gevallen plaatsen we ook content van andere partijen bij ons op de website. Dit zijn advertorials: een artikel dat een andere website aanprijst of promoot. Voor het plaatsen hiervan krijgen wij weer een tegemoetkoming, soms in harde euro’s, soms in andere verrassende vormen. Maar ondanks dat wij het artikel zelf niet hebben geschreven, zorgen we er wel altijd voor dat wij er als team ook achter staan. Alleen op die manier kunnen we de kwaliteit waarborgen die je van ons gewend bent.

Zelf adverteren op Pixel Vault? Neem dan eens contact met ons op!