game nieuws Log in

Post Facto | Pixel Vault

In de ban van klimaatverandering

De week zit er weer op. In de afgelopen zeven dagen is er veel gebeurd in de entertainmentwereld. We lopen langzaam warm voor het laatste seizoen van Game of Thrones. Daarnaast bleek Anthem een groot integraal probleem te hebben en is dat probleem snel opgelost.

De redactie is elke week druk met het zoeken van de laatste geruchten uit de filmwereld, het checken van nieuwe hardware en natuurlijk het coveren van het belangrijkste gamenieuws. Ondertussen wordt er ook nog van alles gespeeld, gelezen en bezocht. Daarom stellen we aan onze redactie de vraag: “Waar hebben jullie je nu écht mee beziggehouden de afgelopen week?”

Rebecca

Mijn werk is momenteel een heerlijk moordende factor op mijn tijd. Veel tijd voor gamen en dergelijke zit er dus helaas niet in, maar dat maakt elk uurtje dat ik wel heb heel bijzonder. Zo ben ik woensdag naar Captain Marvel geweest en ik kan zeggen dat ik die film echt fantastisch vond. Een spannend originsverhaal verpakt in een fijn Marvel-jasje. Ik heb ontzettend veel zin in Avengers: Endgame en deze film wist me nog net even wat meer te overtuigen dat die film geweldig wordt.

Avengers | Pixel VaultC

Verder ben ik flink wat anime aan het bij kijken, gezien ik dat een tijdje heb laten versloffen. Zo zit ik middenin Sinbad, die volledig op Netflix te vinden is. Ook weet de anime My Roommate is a Cat me behoorlijk te bekoren en dankzij een Pixel Vault-collega die me erop wees ben ik er compleet verslaafd aan. Oh en ik moet een kat hebben. Gewoon, omdat het kan.

Robert Zomers

Ik ben na mijn review van Civilization 6: Gathering Storm een beetje blijven plakken bij deze game. Ook al was ik niet zo tevreden over deze laatste uitbreiding, blijft het wel Civilization natuurlijk. One more turn kan dus nooit echt kwaad.

Alhoewel, ik heb nog een zekere motorcrossgame liggen waar ik nog een review voor moet schrijven. Dus het wordt tijd dat ik de balans wat verleg naar Trials Rising. Het is een zeer vermakelijke game tot nu toe en perfect voor tijdens mijn reisuurtjes in de trein op de Switch. Alleen moet ik nog even zorgen dat ik niet hardop in de trein zit te vloeken wanneer een driedubbele achterwaartse salto weer eens mislukt.

Civilization 6: Gathering Storm | Pixel Vault

Naomi

Het is maart en kennelijk lente in Nederland (yay klimaatverandering). Hoewel ik net als iedereen mijn neus meteen naar de zon gericht heb, terwijl ik mij zorgen maakte over het onder water lopen van Nederland, heb ik ook mijn neus in mijn Nintendo Switch gestoken, want er waren gelukkig ook weer oude vertrouwde regenachtige grijze dagen.

Terwijl ik mijn regenjas uithing en mijn racehelm opzocht, startte ik mijn Switch op voor Trials Rising. Een nostalgisch momentje voor mij, aangezien ik in mijn tienerjaren heel wat naar links en rechts heb geleund toen dit nog een browserspel was. Ik begon dan ook enthousiast aan het eerste circuit.

Na wat gevaarlijke capriolen en pijnlijke finishes kan ik zeggen dat ik nog altijd met veel plezier heen en weer leun op een motor om zo snel mogelijk over de finishlijn te komen. Het blijft hilarisch om te zien hoe je het zo verschrikkelijk fout kunt doen dat je personage in allerlei onnatuurlijke bochten gewrongen wordt of zelfs pijnlijk geplet wordt door het circuit, maar als je de Switch weer uitzet, heb je toch het gevoel dat je het net iets beter deed dan tijdens je eerste poging.

Trials Rising | Pixel Vault

Jessica

Na het afsluiten van Kingdom Hearts 3 ben ik verdergegaan met het wegwerken van mijn backlog. Dat begon goed met Final Fantasy 15, waar ik ondertussen al een paar uurtjes in heb zitten. In de mooie Regalia (of op Chocobos!) rijden terwijl ik de landschappen om me heen bewonder is tot nu toe een van mijn hoogtepunten. Ik ben echter erg benieuwd naar hoe het verhaal gaat uitpakken.

Het werken aan mijn backlog werd echter onderbroken toen ik voor het eerst in vele jaren ziek op de bank lag en alleen maar Call Me Kevin heb gekeken, voornamelijk zijn video’s van De Sims 4. Toen ik weer meer energie en levenslust had, heb ik meteen maar mijn favoriete uitbreidingspakketten gekocht: Seizoenen, Uit Eten en Wasgoed. Sindsdien ben ik ook in mijn vrije tijd de was aan het doen en bladeren bij elkaar aan het harken in de achtertuin.

Zoals je ziet, hebben we ons aardig vermaakt, maar het liefst horen we wat jij, onze lezer, hebt gedaan. Waar heb jij je afgelopen week mee vermaakt? We lezen het graag!
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *