game nieuws Log in

Post Facto | Pixel Vault

Trofeeën, series en nog zowat

In deze koude, natte herfstdagen is het makkelijk om onderdak te zoeken in ons favoriete, digitale entertainment. Dat is dan ook precies wat onze redactieleden gedaan hebben.

De redactie is elke week druk met het zoeken van de laatste geruchten uit de filmwereld, het checken van nieuwe hardware en natuurlijk het coveren van het belangrijkste gamenieuws. Ondertussen wordt er ook nog van alles gespeeld, gelezen en bezocht. Daarom stellen we aan onze redactie de vraag: “Waar hebben jullie je nu écht mee beziggehouden de afgelopen week?”

Glenn

Ik heb deze week even vakantie van school. Dat betekent meestal gamen, gamen en nog eens gamen. Jammer genoeg kan ik deze traditie nu even niet voortzetten, omdat ik redelijk wat taken heb die mijn aandacht vragen. Hierdoor moet ik het spelen van onder andere Red Dead Redemption 2 even uitstellen.

Space Hulk: Tactics | Pixel Vault

Naast Red Dead Redemption 2 ben ik ook op jacht naar die kostbare Platinum Trophy in Spider-Man. Aangezien ik redelijk wat werk heb kunnen doen, heb ik mij hier deze week een paar uurtjes mee kunnen bezighouden als een soort pauze. Zo is de enige trophy die ontbreekt die van alle outfits. Nadat ik niet slim genoeg met de betaalmiddelen ben omgesprongen, kom ik nog vier pakken te kort. Deze betaalmethodes heb ik gelukkig een beetje kunnen aanvullen met het uitspelen van de DLC: The Heist. Zo heb ik bijna mijn doel bereikt.

Als laatste heb ik deze week mijn tweede review voor Pixel Vault mogen publiceren. In deze review bespreek ik de game Space Hulk: Tactics, waarin de Terminators en de Genestealers het tegen elkaar opnemen in strategische turn-based-gevechten. Check de review op de website als je benieuwd bent naar deze game.

Jordy

Deze week heb ik helaas geen tijd gehad om te gamen, maar gelukkig kon ik wel wat series kijken en een marathon van drie films in de bioscoop gaan zien. De eerste van die films was Venom, een vermakelijke film die goed wordt gedragen door Tom Hardy met veel humor en actie.

Venom | Pixel Vault

Daarnaast ben ik nog naar Smallfoot en Johnny English geweest. Smallfoot is een leuke animatiefilm die alleen een beetje verpest werd door de wat kleine kinderen in de zaal. Johnny English is een film waarbij je niet teveel bij moet nadenken en gewoon moet kijken. De clichés kun je al van mijlenver zien aankomen, maar toch hou ik er wel van en dat komt vooral door het karakter dat gespeeld wordt door Rowan Atkinson, wie ik gewoon een geweldige acteur vind.

Zoals sommige van jullie misschien wel weten, ben ik een grote superhero fan, DC en Marvel, het maakt mij niet uit. Het zal je dan niet verbazen dat ik de series Arrow, Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow kijk. De nieuwe seizoenen zijn aan het begin van de maand begonnen en ze zijn allemaal heel goed van start gegaan. Ik kan dus niet wachten om te zien waar de rest van het seizoen heen gaat.

Robert (a.k.a. Arthur)

Zoals jullie op maandag al konden zien, reisde ik ruim honderd jaar terug in de tijd naar New Hannover. Ik kan gerust zeggen dat dat inmiddels mijn nieuwe thuis is, van mij en mijn paard. Samen trekken we dag in dag uit over de prairie, jagen we op wilde zwijnen, zoeken we naar schatten en bouwen we ‘s avonds een mooi kampvuurtje. Genieten.

Red Dead Redemption 2 | Pixel Vault

Het enige waar ik toch even voor terug naar Amsterdam kwam, was een optreden in Paradiso van Kurt Vile, een enigszins excentrieke amerikaan die net zo graag gitaar speelt als dat ik kampvuurtjes bouw. Hij bracht mooi getokkel en gillende solo’s ten gehore en ik ben de rest van de week dan ook lekker in zijn plaatjes blijven hangen. Dat wil zeggen, totdat de grammofoon van bendeleider Dutch de boel weer overstemde en ik snel met mijn paard de prairie weer op ging om de eenzame cowboy uit te hangen.

Jessica

Just Dance is eind oktober uitgekomen, waardoor ik de afgelopen weken dansend in de woonkamer te vinden was. Oorspronkelijk was ik nooit echt geïnteresseerd in deze dansgame. Het zag er belachelijk en gênant uit en ik wilde er niets mee te maken hebben. Totdat ik bij Ubisoft stage liep, waar er geregeld danssessies plaatsvonden op het kantoor en ik merkte hoe leuk het eigenlijk was. Sindsdien ben ik altijd bereid om een potje te dansen en wilde ik graag aan de slag met Just Dance 2019. Mijn mening over deze game lezen jullie binnenkort op de website.

Assassin's Creed Odyssey | Pixel Vault

Als ik deze week niet aan het dansen was of achter mn pc aan mijn VBA-project werkte, ging ik door met mijn avontuur in Griekenland. Hoe langer ik Assassin’s Creed Odyssey speel, hoe langdradiger het lijkt te worden, maar ondertussen ben ik geïnvesteerd genoeg om ermee door te willen gaan. Ik ben aan deze reis begonnen, dus ik ga hem afmaken ook, hoe lang het ook duurt!

Zoals je ziet, hebben we ons aardig vermaakt, maar het liefst horen we wat jij, onze lezer, hebt gedaan. Waar heb jij je afgelopen week mee vermaakt? We lezen het graag!Meer weten:

Lees hier al het Red Dead Redemption 2 nieuws >>


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *