Log in

De review van Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 is al te lezen op de site, maar toen bedachten we ons iets. De mening van de gamers heeft natuurlijk net zoveel te betekenen als de mening van de recensent. Daarom zullen we een paar meningen van gamers uit Nederland verkondigen, zodat je kunt lezen wat zij van de game vinden.

*De meningen zijn verkregen op het forum van de uitgever, Namco Bandai en de gamers zullen via hun online-naam getoond worden.*

Poeddn
Ik vind het een geweldig spel! Wel jammer dat er niet zo veel sidequests waren. Persoonlijk vond ik de tweede game (Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2) beter op het gebied van free roaming, maar al bij al is de story mode beter uitgewerkt. Soms heb je het gevoel dat je naar de anime zit te kijken in plaats van een spel te spelen, aangezien er veel cutscenes zijn die toch wel even duren, maar dat is niet noodzakelijk iets slecht.

Anislaamri
Ik geef het spel een 6, omdat het te veel cutscenes heeft, de meeste characters niks nieuws hebben qua move sets en omdat ze de Edo Kages, de 7 Swordmen en Ginkaku en Kinkaku er niet in hebben gedaan.

MikePac
Ik vind het ook wel een leuk spel, maar ik vind het gewoon spijtig dat het soms afwijkt van het originele verhaal. Maar ik begrijp ook wel waarom de makers dat gedaan hebben. Alle extra’s die ze dan geven maken het dan ook wel weer goed (zoals het Battle Command Centre, waar je zelf kunt kiezen welke gevechten je doet).

The Ultimate Decision vind ik ook een zeer goed systeem, zeer mooi uitgewerkt. Op het gebied van Trophies (of Achievements) vind ik het ook beter dan NSUNS2, je hoeft bijvoorbeeld bij NSUNS3 niet met elke character 30 gevechten spelen. Daardoor kruipt er ook minder tijd in.

Ik vind het ook leuk dat je de optie krijgt om eerdere gevechten, zoals met jonge Naruto, nog eens kan spelen, zo krijgen spelers die pas nieuw zijn de kans om het verhaal beter te begrijpen. Ik geef het spel een 7.5/10

DylanDeRycke
Ik vind het toch een 7 waard. We verlangen altijd naar beter, maar dit is toch ook wel een topspel met veel actie.

Al met al is iedereen het erover eens dat de game zelf zeker aan te raden is. Er zijn natuurlijk altijd dingen die beter kunnen, maar dat hoeft de pret niet te drukken. Er zijn veel verbeteringen ten opzichte van de vorige delen, maar sommige dingen als movesets hadden meer vernieuwd mogen worden. De game heeft veel actie en zal zeker niet gaan vervelen, wel kunnen de cutscenes er soms voor zorgen dat je het gevoel hebt dat je naar de anime zit te kijken. Het gemiddelde community-cijfer voor Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 is een 7.

Wil je zelf ook discussiëren over games, cijfers geven en andere opmerkingen geven over een game? Laat je mening dan horen op onze Facebook-pagina of in de comment-sectie onder onze artikelen!Tags:

Lees verder:

Geef een reactie