game nieuws Log in

GAME

Lego DC Super Villains

Lego DC Super Villains

Lego: DC Super Villains is de nieuwste game binnen de Lego-franchise. De game doet zoals de titel benoemt de wereld van DC aan. De game wordt ontwikkeld door Traveller's Tales en uitgegeven door Warner Bros. en verschijnt op 19 oktober 2018 voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Super Mario Party

Vanaf 5 oktober 2018 zijn vrienden en families opnieuw begonnen met het vernietigen van hun net gerepareerde relaties, want toen kwam er een nieuwe Mario Party uit, namelijk Super Mario Party. Dit was alweer de elfde game uit Nintendo's reeks en de eerste daarvan die verkrijgbaar was op Nintendo Switch. De game werd ontwikkeld door NDcube en uitgegeven door Nintendo zelf.

Twin Mirror

Twin Mirror is een aankomende episodische adventuregame ontwikkeld door Dontnod Entertainment en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. De game heeft nog geen vaste releasedatum, maar moet in 2019 uitkomen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country

Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country is een action role-playing game binnen de wereld van Xenoblade Chronicles. Hoewel de game als uitbreiding geldt op het tweede deel, kan deze ook los gekocht en gespeeld worden. De game is ontwikkeld door Monolith Soft en uitgegeven door Nintendo. De titel verscheen op 21 september 2018 voor Nintendo Switch.

Ancestors Legacy

Ancestors Legacy is een real-time strategiespel ontwikkeld door Destructive Creations en uitgegeven door 1C Entertainment. De game is op 22 mei 2018 verschenen op de pc. Een exacte releasedatum voor Xbox One en PlayStation 4 is nog niet bekend.

Jurassic World Evolution

Het op de Jurassic Park/World-franchise gebaseerde Jurassic World Evolution verscheen op 12 juni 2018 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game werd ontwikkeld en uitgegeven door Frontier Developments. Het bedrijf had al eerder succes met titels als RollerCoaster Tycoon en Planet Coaster.

Frostpunk

Frostpunk is een game ontwikkeld en uitgegeven door 11 Bit Studios die voornamelijk in het city building-genre valt, maar ook wel iets wegheeft van een survivalgame. Dit komt omdat jij als leider van een groep mensen een stad moet bouwen in een soort ijstijd. Daar moeten natuurlijk voorzieningen verzameld en gebouwd worden om de kou te overleven. Hierdoor kan het voorkomen dat je moeilijke keuzes moet maken om het voortbestaan van je stad te garanderen. Het spel is te spelen op de pc en is sinds 24 april van dit jaar speelbaar.

Golf Story

Golf Story is de bijzondere kruising tussen een verhaalgedreven RPG en een klassieke golfgame. De game is ontwikkeld en uitgegeven door Sidebar Games exclusief voor de Nintendo Switch. Sinds 28 september 2017 staat de game in de Nintendo eShop.

I Am Setsuna

I Am Setsuna is een Japanse turn-based RPG, geïnspireerd door oude Final Fantasy-games. De game is ontwikkeld door Tokyo RPG Factory en uitgegeven door Square Enix. De game is sinds 19 juli 2016 te koop voor de PlayStation 4 en pc, waarna een Nintendo Switch-versie volgde op 3 maart 2017.

Surviving Mars

De strategische simulatiegame Surviving Mars verscheen op 15 maart 2018 voor PlayStation 4, Xbox One, Mac, pc en Linux. De ontwikkelaar en uitgever zijn respectievelijk Haemimont Games en Paradox Interactive.

Session

Session is het passieproject ontstaan vanuit twee vrienden: een skateboarder en een programmeur. Samen maakten zij Crea-ture Studios en ontwikkelden zij Session die uit moet komen voor de pc en Xbox One. Na een succesvolle Kickstarter-campagne is de game in een gesloten alfafase te spelen. Wanneer de game uit moet komen, is vooralsnog niet bekend.

The Elder Scrolls 6

Tijdens Bethesda’s E3-persconferentie in 2018 kondigde niemand minder dan Todd Howard de komst van The Elder Scrolls 6 aan. Heel veel over deze game is er nog niet bekend buiten het feit dat Bethesda er momenteel nauwelijks mee bezig is.

Gravel

Gravel is een racegame die in 2018 uitkwam op de Xbox One, PlayStation 4 en pc. De game is ontwikkeld door Milestone S.r.l en uitgegeven door Milestone en Square Enix.

Assassin’s Creed Syndicate

Assassin's Creed Syndicate is een actie-avonturenspel ontwikkeld door Ubisoft Quebec en uitgegeven door Ubisoft Entertainment. Het verscheen op 23 oktober 2015 voor de PlayStation 4 en Xbox One. Enkele weken later, op 19 november 2015, werd het spel ook op pc uitgebracht.
Pagina 1 van 13123...10...Minst recente »