game nieuws Log in

GAME

Pro Evolution Soccer 2019

Pro Evolution Soccer 2019

Pro Evolution Soccer 2019 is een voetbalgame van ontwikkelaar en uitgever Konami. Al jarenlang is PES de tegenhanger van Fifa van Electronic Arts. Ook van deze voetbal game wordt er jaarlijks een nieuwe versie uitgebracht. Het verschil is echter dat PES over het algemeen als meer tactisch wordt gezien dan zijn tegenhanger. Hierdoor is de game bij veel voetballiefhebbers nog steeds erg populair. PES 2019 is sinds 30 augustus 2018 beschikbaar voor Playstation 4, Xbox One, PC, Android en iOS.

Assassin’s Creed 3

De actie-avonturen stealth-titel Assassin's Creed 3 is ontwikkeld en uitgegeven door Ubisoft. De game kwam op 30 oktober 2012 uit voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Op 29 maart 2019 kwam deze titel opnieuw uit in een verbeterde versie voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Deze versie van de game bevat een resolutie in 4K, opgepoetste gameplay en alle uitbreidingen.

Transference

Transference is een action en adventuregame ontwikkeld door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft. De game verscheen op 18 september 2018 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One voor zowel VR als traditionele consoles.

Harry Potter: Wizards Unite

Harry Potter: Wizards Unite is een aankomende mobiele free-to-play RPG gericht op augmented reality (AR). De titel wordt ontwikkeld door WB Games San Francisco en Niantic die de game ook gaat uitgeven. De mobiele game heeft momenteel nog geen bekende releasedatum, maar wordt nog in 2019 verwacht voor iOS en Android.

MediEvil (2019)

MediEvil (2019) is een action-adventure hack and slash-game ontwikkeld door Other Ocean Interactive en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment. Het is een remake van de game die in 1998 verscheen en moet ergens in 2019 verschijnen. De game verschijnt dan exclusief voor de PlayStation 4.

Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved is een action-adventure en survivalgame ontwikkeld en uitgegeven door Studio Wildcard. De game verscheen op 29 augustus 2017 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, nadat de titel het jaar ervoor in Early Access ging middels Steam. Op 14 juni kwamen daar Android en iOS bij en op 30 november 2018 verscheen de titel ook voor de Nintendo Switch.

Battlefleet Gothic: Armada 2

Battlefleet Gothic: Armada 2 is een real-time strategiespel gebaseerd op Games Workshops's populaire bordspel dat de ruimtegevechten uit Warhammer 40,000 weergeeft. De game verscheen op 24 januari 2019 voor de pc.

Inmost

Inmost is een verhalende puzzel platformer ontwikkeld door Hidden Layer Games en uitgegeven door Chucklefish. De releasedatum van de titel is nog onbekend, maar moet volgens beide bedrijven nog in 2019 verschijnen voor de pc en Nintendo Switch.

Assassin’s Creed Rogue

Assassin's Creed Rogue is een actie-avonturenspel ontwikkeld door Ubisoft Sofia en uitgegeven door Ubisoft. De game verscheen op 11 november 2014 op de PlayStation 3 en Xbox 360. Later werd de game op 20 maart 2018 geremastered en heruitgegeven op de PlayStation 4 en Xbox One.

Yakuza 0

De actie-avonturentitel Yakuza 0 is een prequel van de gelijknamige franchise. De ontwikkelaar en uitgever van deze game is SEGA. Het bedrijf bracht deze titel op 24 januari 2017 uit voor PlayStation 3 en 4.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Mario + Rabbids: Kingdom Battle is de bizarre kruising tussen de Mario- en Rabbids-serie, ontwikkeld door Ubisoft Milan en Parijs en uitgegeven door Ubisoft. De game is exclusief te spelen op de Nintendo Switch sinds 29 augustus 2017. Sinds 26 juni 2018 is er ook een grote uitbreiding voor de game te koop: Donkey Kong Adventure.

When Ski Lifts Go Wrong

When Ski Lifts Go Wrong is een puzzel en managements-simulatie game ontwikkeld door Hugecalf Studios en uitgegeven door Curve Digital. De titel verscheen op 4 oktober 2017 in early access om daarna op 23 januari 2019 een volledige release te krijgen voor pc en Nintendo Switch.

Wargroove

Wargroove is een tactische turn-based game ontwikkeld door Chucklefish die de game ook uitgeeft. De studio gebruikte vroegere handheld games van dit genre om zich te laten inspireren. Met de gedachte dat de hedendaagse game-apparaten eigenlijk geen titels hadden om dit genre te representeren, besloot het bedrijf deze zelf te maken. Dit resulteerde in Wargroove die op 1 februari 2019 uitkwam voor pc, Xbox One en Nintendo Switch. Een versie voor de PlayStation 4 moet ergens in dit jaar volgen.

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech is een RPG met cardgame-elementen ontwikkeld door Image & Form, tevens de uitgever. De game verschijnt op 25 april voor de Nintendo Switch. Andere platforms volgen hoogstwaarschijnlijk daarna.
Pagina 1 van 21123...10...Minst recente »