game nieuws Log in

GAME

Oxenfree

Oxenfree

Oxenfree is een grafische avonturengame ontwikkeld door Night School Studio die de game ook uitgeeft. De titel verscheen voor het eerst op 15 januari 2016 voor pc en Xbox One. Later verschenen ook versies voor PlayStation 4, Linux, Android en iOS.

The Quiet Man

The Quiet Man is een actie-avonturengame ontwikkeld door Human Head Studios en uitgegeven door Square Enix. De game verscheen op 1 november 2018 voor pc en PlayStation 4.

South Park: The Stick of Truth

South Park the Stick of Truth is een RPG game ontwikkeld door Obsidian Entertainment en uitgegeven door Ubisoft. De game verscheen op 4 maart 2014 voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Later verscheen de game ook voor PlayStation 4 en Xbox One.

Dead Island

Vanaf 9 september 2011 konden zombieliefhebbers aan de slag met Dead Island, een game die de populaire troop van de zombie-apocalyps op een unieke manier benaderde. Dit werd behaald door ontwikkelaar Techland met Deep Silver als uitgever.

Generation Zero

De action-adventure open-wereld-shooter Generation Zero is van ontwikkelaar en uitgever Avalanche Studios. De studio bracht de game uit op 26 maart 2019 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Deep Down

Deep Down is een aankomende role-playing game in ontwikkeling bij Capcom in samenwerking met SCE Japan Studio. De titel heeft momenteel nog geen bekende releasedatum en moet exclusief verschijnen voor de PlayStation 4.

Daemon X Machina

Daemon X Machina is een aankomende mech-actiegame ontwikkeld door Marvelous in samenwerking met First Studio. Nintendo gaat de game uitgeven. De titel verschijnt op 13 september 2019 Nintendo Switch.

Conan Unconquered

Het strategische Conan Unconquered is de tweede game rond de barbaar Conan. Het is van ontwikkelaar Petroglyph Games en uitgever Funcom. Die laatste bracht de titel uit op 29 mei 2019 voor pc.

CrossCode

Crosscode is een actie RPG ontwikkeld door Radical Fish Games en uitgegeven door Deck 13. De titel verscheen op 20 september 2018 voor pc en moet ergens in 2019 verschijnen voor de Nintendo Switch.

Darkest Dungeon

Darkest Dungeon is een role-playing game ontwikkeld door Red Hook studios en uitgegeven door Merge Games. De titel ging in Early Access in 2015, maar verscheen pas op 19 januari 2016 voor Microsoft Windows en OS X. Op 26 april volgde Linux en op 27 september PlayStation 4 en PS Vita. iOS kreeg een versie op 24 augustus 2017, de Nintendo Switch op 18 januari 2018 en Xbox One op 28 februari 2018.

Super Mario Maker

Super Mario Maker is een actie, platformer en zelfmaak game ontwikkeld door Nintendo EAD en uitgegeven door Nintendo. Op 11 september 2015 verscheen de game voor de Wii U en op 2 december 2016 ook voor de Nintendo 3DS.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze is een side-scroller platformer met de befaamde Donkey Kong in de hoofdrol. De game werd ontwikkeld door Retro Studios en uitgegeven door de Nintendo Switch en verscheen op 21 februari 2014 voor de Wii U. Op 4 mei 2018 kwam de game ook uit voor de Nintendo Switch.

Far Cry New Dawn

Far Cry New Dawn is een first-person shooter met open wereld ontwikkeld door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft. Het is het zevende deel van de Far Cry-franchise en een direct vervolg op Far Cry 5. De titel verscheen op 15 februari 2019 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dr. Mario World

Dr. Mario World is een aankomende mobiele puzzelgame ontwikkeld door Nintendo in samenwerking met Line Corporation en NHN Entertainment. Nintendo gaat de game zelf uitgeven. Een releasedatum is nog niet bekend, maar de titel moet ergens in de zomer van 2019 uitkomen voor Android en iOS.
Pagina 1 van 23123...10...Minst recente »