game nieuws Log in

GAME

Alice: Madness Returns

Alice: Madness Returns

Alice: Madness Returns is een horror platformer ontwikkeld door Spicy Horse en uitgegeven door Electronic Arts. Het is de sequel op American McGee's Alice uit 2000 en verscheen op 16 juni 2011 voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

The Witcher 3: Wild Hunt

Toen The Witcher 3: Wild Hunt op 19 mei 2015 uitkwam op pc, PlayStation 4 en Xbox One, veranderde het roleplaying-genre voorgoed. De game is het laatste deel van CD Projekt Red's The Witcher-trilogie en sluit daarmee het verhaal van Geralt en de Witcher-personages af.

Metal Gear Survive

Metal Gear Survive is heel belangrijk voor Konami, dit is namelijk de eerste Metal Gear-game nadat Hideo Kojima vertrok bij het bedrijf. Op 22 februari 2018 verscheen de game voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Mafia III

De actie-avonturen en third person shootergame Mafia III verscheen op 7 oktober 2016 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De ontwikkelaar is Hangar 13 en 2K Games geeft de titel uit.

Hitman Definitive Edition

De stealth-titel Hitman: Definitive Edition is een bundel van alle zes de episodes van het eerste seizoen van Hitman. Zoals gewoonlijk ontwikkelde IO Interactive deze titel. Uitgever van dienst is deze keer Warner Bros Interactive Entertainment. De game lag op 17 mei 2018 in de schappen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 is een first-person shooter ontwikkeld door Treyarch en uitgegeven door Activision. Het spel verscheen op 12 oktober 2018 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Assassin’s Creed: Revelations

Assassin's Creed: Revelations is een actie-avonturen stealth-titel van ontwikkelaar en uitgever Ubisoft. De game verscheen op 14 november 2011 voor de PlayStation 3 en later voor PlayStation 4 en Xbox One door middel van de Ezio Collection.

Nier: Automata

De actie-RPG Nier: Automata is de tweede game uit de gelijknamige reeks. Deze werd net zoals het eerst deel ontwikkeld door PlatinumGames en uitgegeven door Square Enix. Dit tweede deel ligt sinds 10 maart 2017 in de rekken voor PlayStation 4. Een week later verscheen de titel op pc en op 26 juni 2018 verscheen deze titel ook op Xbox One.

Total World War

Total World War is een strategische turn-based game ontwikkeld en uitgegeven door Zero Games Studios. De titel heeft nog geen bekende releasedatum, maar moet nog ergens in 2019 verschijnen voor de pc en Nintendo Switch.

Hitman: Absolution

Het vijfde deel van de tactische stealth-shooter-franchise Hitman kreeg de naam Hitman: Absolution. Deze vijfde titel in de reeks werd wederom ontwikkeld door IO Interactive en uitgegeven door Eidos Interactive op 20 november 2012 voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

The Stanley Parable

The Stanley Parable is een walking simulator met interactief verhaal ontwikkeld en uitgegeven door Galactic Cafe. De game verscheen voor het eerst op 27 juli 2011 voor pc als mod voor Half-Life 2. De mod werd in de periode erna voorzien van een grafische overhaul en nieuwe verhaalelementen, waarna deze opnieuw uitgebracht werd voor pc op 17 oktober 2013. Begin 2019 onthulde de studio The Stanley Parable: Ultra Deluxe. Deze komt opnieuw naar pc, maar nu ook naar de consoles. Het biedt de originele ervaring, aangevuld met diverse nieuwe paden, keuzes en eindes. De releasedatum is vooralsnog onbekend.

Bow to Blood (VR)

Bow to Blood is een game waarin een heleboel genres vermengd zijn met elkaar. De game wordt uitgegeven en ontwikkeld door Tribetoy en verscheen op 28 augustus 2018 voor de PS VR.

Planet Zoo

De strategische simulatie-titel Planet Zoo is van ontwikkelaar en uitgever Frontier Developments. Het project dat de maker baseerde op het legendarische Zoo Tycoon verschijnt op 21 september 2019 voor pc.
Pagina 1 van 22123...10...Minst recente »